CONGEN Motocross Kupasorozat/2019/

A CONGEN Kft. mindig is kiemelt figyelmet fordított az egészségtudatos életmódra, sportra, illetve ezek támogatására.

Idén sikerült megnyernünk egy neves, a MAMS( Magyar Motorsport Szövetség) által megrendezésre kerülő hivatalos motocross versenysorozat névhasználati jogát, így főtámogatóként a verseny a Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat néven futott a 2019-es évben. A kupasorozattal lehetőségünk nyílt eljutni többek között Pannonhalmára, Zombára, Veszprémvarsányra, Kőszárhegyre, Bugyira, ahol a pályatulajdonosok egytől-egyig kitettek magukért, ezzel is biztosítva a remek futamot. A nagyszerű hangulatról természetesen a pályatulajdonosokon, és a szervezőkön túl a rendkívül tehetséges versenyzők gondoskodtak, akik mindent beleadva csinálták végig a cseppet sem veszélytelen futamokat.

Trial Show/2018/

A Congennél fontosnak tartjuk a jövő tehetségeinek gondozását, ezért idén cégünk is hozzájárult a Győrben megrendezésre kerülő Trial Show lebonyolításához. A rendezvényen az ország legjobb Trial versenyzői mutatták meg tudásukat, akik félelmet nem ismerve csinálták végig a mesterségesen kialakított akadálypályát.
A versenyen számos trükk, és akrobatikus elem bemutatásra került, így bármely korosztály számára tökéletes hétvégi programként szolgált. A rendezvény sikeres lebonyolításában cégünk is közreműködött, a versenyzők számára készített egyedi érmekkel.

Falunap és Pörköltfőző verseny/2018/

Június 16.-án megrendezésre került a már hagyományosnak számító nagybajcsi falunap. A sportpályán megrendezett eseményen számos érdekes program várta az érdeklődőket. Volt pörköltfőző verseny, veteránautó kiállítás, tánccsoport bemutató, valamint a Nagybajcs bikája nevű szkanderverseny, ahol cégünk is képviseltette magát.

Dr. Nagy István agrárminiszter úr látogatása cégünknél! /2020/

“A CONGEN Kft. telephelyén egy új mezőgazdasági gépfejlesztési projektet néztem meg Nagybajcson. A talajelmunkáló gép, mely jelenleg még fejlesztési fázisban áll, új magyar termékként vonulhat be a mezőgazdasági gépek piacára. Az ötlet és elgondolás kiváló, nagy eredményekkel és reményekkel várhatjuk a hazai piacra való bevezetését. Léber Szabolcs munkájához ezúton is gratulálok.”

–  Dr. Nagy István

Fotó : Bánhegyi István

Győri Szkander 2022

Örömmel számolhatunk be a hétvégi GOLEM’S HAND nemzetközi szkander versenyen elért eredményeinkről, ahol Magyarországon felül Szlovákia, Csehország, Bulgária és Üzbegisztán képviseltette magát:

Junior +75 kg: Szabó Dávid – Jobb kéz Bal kéz 

Senior -105 kg: Farkas Gábor – Jobb kéz 

Ezúton is köszönöm az egész csapatnak, hogy a felkészülés során végig mögöttünk álltak. Hajrá GYŐRI SZKANDER! Örülök, hogy egy ilyen csapat élén tevékenykedhetek. 

Dávid, rád nagyon büszke vagyok. A te korodban ritka ez a hozzáállás és motiváció amivel rendelkezel. Tartsd szinten és az eredmények a tanulásban, sportban, munkában ezután sem maradnak el. 

Támogatóinknak ezúton is köszönjük:

ATTALUS Security Kft.; CONGEN Műszaki Fejlesztő Kft.; Grund Fitness

Megbízható, minőségi beszállító partnert keres?

Számos nagy hazai cégen túl beszállítói vagyunk több külföldi cégnek is, így szállítunk többek között Ausztriába, Németországba, Svájcba, vállalva a szállítási folyamat teljes lebonyolítását.